70 درصد بیماران مبتلا به صرع به دارو جواب می دهند

70 درصد بیماران مبتلا به صرع به دارو جواب می دهند مطب نما: تهران- ایرنا- دبیر علمی چهاردهمین كنگره بین المللی صرع اظهار داشت: حدود 70 درصد بیماران مبتلا به صرع به دارو جواب می دهند و تنها 30 درصد به اقدامات تشخیصی متفاوت نیاز دارند.


به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از انجمن صرع ایران، دكتر جعفر مهوری در مراسم افتتاحیه این كنگره با بیان ایندكه در بین بیماران مغز و اعصاب، صرع یكی از بیماری های خوب درمان و قابل درمان است، اضافه كرد: بیمارانی كه دارودرمانی می شوند، بعد از آخر دارودرمانی هیچ مشكلی نخواهند داشت و به صورت كامل درمان شده اند.
وی اظهار نمود: مادران باید نسبت به مصرف دارو در دوران حاملگی دقت كرده و حتما تحت نظر پزشك معالج دارو مصرف كنند.
مهوری تصریح كرد: والدینی كه دارای نوزاد هستند باید دقت كافی داشته باشند كه اگر علایم مشكوك و غیرطبیعی در صحبت كردن، راه رفتن و صدا درآوردن های فرزند خود مشاهده نمودند، به پزشك متخصص مربوطه رجوع كنند. همینطور خیره شدن كودك به یك نقطه یكی از علایم بیماری صرع است.
وی در مورد امار مبتلا شدن به صرع اظهار داشت: طی آمارهای عرضه شده، یك درصد جمعیت كشور مبتلا به صرع هستند، حدود 700 تا 800 هزار مبتلا به صرع در كشور وجود دارد و هرساله هزار بیمار مبتلا به صرع غیرقابل كنترل، به جامعه اضافه می گردد كه همه اینها، اهمیت توجه به این بیماری را می رساند.
چهاردمین كنگره بین المللی صرع در محورهای تشخیص صرع ازجمله نوار مغزی، ام آر ای، روش های درمانی جدید در افراد پیر و همینطور در زنان، اطفال و نوزادان، جنبه های روانی صرع از امروز تا ششم بهمن ماه برگزار می گردد.
طی سه روز برگزاری این كنگره در اصفهان حدود 50 سخنرانی ایرانی و خارجی و هفت سخنران از دانشگاه های كشورهای كانادا- برزیل-ایتالیا- اتریش و استرالیا حضور دارند.

**صرع
صرع به واقع یك اختلال سیستم اعصاب مركزی ( اختلال عصبی ) است كه در آن فعالیت سلول های عصبی در مغز مختل می گردد و سبب تشنج می گردد كه در خلال آن تجربه رفتار غیر عادی، نشانه ها و احساس، همچون از دست دادن هوشیاری رخ می دهد.
علائم تشنج متفاوت می باشد بعضی از افراد مبتلا به صرع، به هنگام تشنج به سادگی برای چند ثانیه مستقیم خیره می شوند در حالیكه برخی بارها و بارها دست و یا پاهای خویش را حركت یا كشش ها ناگهانی می دهند.
تشنج به اختلال عملكرد فیزیولوژیك قشر مغز گفته می گردد كه در آن تخلیه الكتریكی غیر طبیعی و همزمان دسته ای از سلول های مغزی به صورت موقت و گذرا تولید می گردد.
به گزارش انجمن صرع ایران، اگر این وضعیت تنها یك بار تولید شود یا اینكه در زمینه بیماری دیگری (مانند كمبود كلسیم یا كاهش قند خون) باشد، تشخیص صرع داده نمی گردد، بلكه زمانی گفته می گردد كه این وضعیت'epilepsy' یا 'صرع' است كه حملات تكرار شونده باشند.
در واقع صرع یك بیماری مزمن است كه در آن حمله های تشنج به شكل یا اشكال خاصی هر از چند گاه تولید می گردد.
صرع انواع مختلفی دارد كه بر حسب چگونگی خصوصیات آن از لحاظ بالینی و یا الكتروفیزیولوژیك -كه در نوار مغزی نشان داده می شود- طبقه بندی می گردد.
علمی**1834
تنظیم: ناهید شفیعی **انتشار: محتشمی


1396/11/04
15:24:09
5.0 / 5
4774
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما