داروهای الیگوپپتید امید جدید جامعه سلامت جهانی برای درمان بیماری ها

داروهای الیگوپپتید امید جدید جامعه سلامت جهانی برای درمان بیماری ها به گزارش مطب نما، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تکیه بر اهمیت سرمایه گذاری برای تولید داروهای الیگوپپتید اظهار داشت: سرمایه گذاری در این عرصه می تواند در جهت تقویت زیرساخت های تحقیقاتی و تولیدی کشور در حوزه داروهای پیشرفته، افزایش توان رقابتی صنعت داروسازی ایران در سطح بین المللی و کاهش وابستگی به واردات داروهای گران قیمت اثرگذار باشد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا ​​​​​​، محمدحسین متالهی با اشاره به اینکه نگاههای جدید در درمان و بهبود وضعیت سلامت انسان می تواند سبب افزایش سطح رضایت اجتماعی و ایجاد اقتصاد و شغل جدید شود، اضافه کرد: داروهای الیگوپپتید که خود زیرمجموعه ای از پپتیدها هستند، بعنوان یکی از امیدبخش ترین زمینه های تحقیقاتی در صنعت داروسازی جهان شناخته می شوند. این داروها با داشتن خواص درمانی قدرتمند در درمان طیف وسیعی از بیماری ها همچون سرطان های مختلف و درمان های ضد میکروبی کاربرد دارند.
وی افزود: تعداد خیلی از داروهای الیگوپپتید در ۱۰ سال گذشته مجوزهای لازم را از سازمان غذا و داروی آمریکا یا آژانس دارویی اروپا دریافت کرده اند و تولید محصولات ذیل این گروه می تواند کشور را در زمینه فناوری های نوین تقویت کند. با عنایت به نرخ رشد این دسته از مولکول ها به نظر می آید که یکی از حوزه های آینده دار صنعت دارو و حتی آرایشی و بهداشتی این دست از مولکول ها باشد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، متالهی تصریح کرد: برای موفقیت در چنین موردی دسترسی به زیرساخت ‎های ایمن و استاندارد، سیستم مدیریت کیفیت به روز و کارآمد و نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده از ضروری ترین نیازها هستند. با بررسی و تحلیل راهکارهای پیشنهادی مختلف توسط کشورهای پیشرو، پشتیبانی از این مولکول ها می تواند رویکرد جدیدی برای شروع مجدد و پر قدرت تر در زمینه تولید داروهای پپتیدی باشد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در این عرصه می تواند در جهت تقویت زیرساخت های تحقیقاتی و تولیدی کشور در حوزه داروهای پیشرفته، مؤثر باشد، خاطرنشان کرد: افزایش توان رقابتی صنعت داروسازی ایران در سطح بین المللی و کاهش وابستگی به واردات داروهای گران قیمت از دیگر مزایای سرمایه گذاری در این حوزه می باشد. امیدواریم با مشارکت فعال جامعه علمی و صنعتی کشور، گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت جامعه و توسعه اقتصاد دانش بنیان برداشته شود.



منبع:

1403/05/10
11:08:34
5.0 / 5
227
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما