تجاری سازی زخم پوش های دیابتی با استفاده از نانو

تجاری سازی زخم پوش های دیابتی با استفاده از نانو مطب نما: تهران- ایرنا- محصول «پانسمان آنتی باكتریال زخم پای دیابتی با استفاده از نانوكامپوزیت سلولز باكتریایی/نانوذرات نقره» تجاری سازی می گردد.


به گزارش روز شنبه علمی ایرنا از ستاد توسعه فناوری نانو، نخستین تیم از فناوران حاضر در فن بازار نانو الیاف، موفق به جذب حامی و سرمایه گذار جهت تجاری سازی محصول «پانسمان آنتی باكتریال زخم پای دیابتی با استفاده از نانوكامپوزیت سلولز باكتریایی/نانوذرات نقره» شد.
اولین فن بازار نانو الیاف هم زمان با همایش بین المللی نانو الیاف ایران (ICNF2017) با هدف تولید فرصت برای سرمایه گذاری و تجاری سازی دستاوردهای فناورانه كشور در حوزه نانو الیاف در تاریخ سی ام مهرماه سال جاری و در دانشگاه علوم پزشكی تهران برگزار گردید و در جریان این رویداد، ۸ طرح و پروتوتایپ برتر از دو چالش «زخم پوش های مبتنی بر نانو الیاف با قابلیت ترمیم زخم های دیابتی» و «سامانه فیلتر تهیه آب سالم بر پایه نانو الیاف» به عرضه طرح خود در حضور بیش از ۶۰ نماینده از نهادها، صندوق ها و شركت های سرمایه گذار و حامی فعال در این دو حوزه پرداختند.
ولی الله بابایی پور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالك اشتر و سرپرست این طرح اظهار داشت: این طرح كه جهت درمان سریع تر زخم پای دیابتی، از تركیب سلولز باكتریایی و نانوذرات نقره در طراحی و ساخت پانسمان استفاده نموده است، علاوه بر خصوصیت های شاخص فنی، از منظر تولید هم دارای صرفه اقتصادی قابل توجهی است كه می تواند باعث كاهش هزینه های درمانی بیماران گردد.
بابایی پور تولید سلولز باكتریایی را یكی از موضوعات جالب توجه مورد مطالعه در چند سال اخیر عنوان نمود و اضافه كرد: ما طی پنج سال اخیر با همكاری برخی دانشجویان بر روی تولید سلولز باكتریایی جهت كاربردهای مختلف تمركز كردیم و در ابتدای كار به دنبال این مورد بودیم كه سلولز باكتریایی را به ارزان ترین شكل تولید نماییم و موفق شدیم به نتایج قابل توجهی دست پیدا نماییم، اما برای ارتقا آن به سطح تولید صنعتی، به انجام آزمایش های تكمیلی و سپس آزمایش های بالینی نیاز داریم.
به گفته این محقق، این گروه این توانایی را دارد كه پانسمان ها در شكل و ابعاد دلخواه و با قیمتی به مراتب كمتر از نمونه خارجی تولید نماید این پانسمان ها طول دوره درمان زخم را تا پنجاه درصد كم می كنند، همینطور می توان این پانسمان ها را بعد از شست وشو چند بار مورد استفاده قرار داد. به علاوه این پانسمان ها شفاف هستند به نحوی كه زخم را می توان از روی پانسمان مشاهده كرد و این مورد به مدیریت بهتر درمان زخم منجر خواهد شد.
علمی**9031**1440
خبرنگار: عادل پازیار* انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@


1396/11/08
13:47:14
5.0 / 5
4610
تگهای خبر: تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما