خصوصیت های گوشت قرمز سالم را می دانید؟
مطب نما: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره كل دامپزشكی استان زنجان اظهار داشت: رنگ گوشت قرمز، باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد.
«علی اشرفی» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار نمود: گوشت سالم خصوصیت هایی دارد كه هر مصرف كننده ای باید آن ها را بداند. مثلا سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و هیچ گونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن هم نباید از آن استشمام شود.
این مسئول با بیان این كه در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد، ادامه داد: وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است. این در شرایطی است كه موارد خون مردگی، قارچ زدگی و ذرات خارجی هم نباید در گوشت مشاهده شود.
وی اضافه كرد: گوشت نباید بیش از اندازه سفت و یا لزج و نرم باشد. چربی های گوشت هم باید سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ گونه بوی نامطبوع باشد. علاوه بر این ارگان هایی مثل كبد(جگر) نباید دچار تورم و كیست و رنگ و بوی غیرطبیعی باشد.
اشرفی خاطرنشان كرد: گوشت نباید خشك و حالت چروكیده داشته باشد و محصول خریداری شده باید حتماً از مهر دامپزشكی برخوردار باشد. هم چنین گوشت های بسته بندی شده موجود در فروشگاه ها باید در یخچال نگه داری شود و در مدت معینی پس از تولید به فروش برسد؛ در واقع شهروندان هنگام خرید حتما باید به برچسب موجود روی محصول دقت كرده و تاریخ تولید و انقضا را مدنظر قرار دهند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره كل دامپزشكی استان زنجان تصریح كرد: به هیچ عنوان نباید گوشت چرخ كرده در فروشگاه های موجود در سطح شهر به صورت آماده عرضه شود و عرضه آن فقط باید به درخواست مشتری و در حضور وی و با رعایت همه مسایل بهداشتی از قبیل شست وشوی مناسب دستگاه صورت بگیرد.
وی خاطرنشان كرد: تاریخ تولید و انقضا، كد پروانه بهره برداری از اداره كل دامپزشكی استان، آدرس محل تولید و شرایط نگه داری (تازه، صفر تا 4 درجه سانتی گراد، منجمد، منفی 18 درجه سانتی گراد) مواردی است كه مصرف كننده حین خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده باید به آن دقت كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب