به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، صلاح الدین دلشاد، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشكی ایران در این مراسم، با اشاره به فعالیت ها و خدمات بیمارستان فوق تخصصی كودكان مهرآیین اظهار داشت: در بیمارستان های اطفال معمولا كودكانی وجود دارند كه از آموزش دور مانده اند و این خود مزید بر علت برای افسردگی كودكان دچار بیماری و پدر و مادرشان شده است. موسسه مدرسه-بیمارستان مهرآیین برای جلوگیری از این مساله در بیمارستان علی اصغر شكل گرفت و باید با قوت ادامه یابد.
سیاوش شهریور، معاون اجتماعی استاندار تهران نیز، با تجلیل از خدمات معاونت اجتماعی وزارت بهداشت اظهار داشت: مدرسه-بیمارستان مهرآیین كاری ماندگار در این سرزمین است و خواهد بود و باید با ایده های نوین گسترش پیدا كند. دانایی گمشده ما است و با وجود دانایی می توان به نقاط مثبت رسید. هر گاه از دانایی دور شده ایم، كشور به سمت قهقرا پیش رفته است. الحمدلله حضور دكتر هاشمی و دكتر ایازی در وزارت بهداشت، نشان آشكار حضور دانایی است.
ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت هم در این آیین با پرداختن به ضرورت اتخاذ روی كردهای نو و غیر از درمان در بیمارستان ها بخصوص مراكز بیمارستانی كودكان اظهار داشت: باید این گونه نگاه بكنیم كه هر یك از كودكان قرار است تبدیل به یك مریم میرزاخانی، بزرگ ترین ریاضی دان زن جهان، شوند.
ایازی اضافه كرد: نزدیك به یك سال و نیم پیش خانم عبدالعلی آمدند و در شورای اجتماعی وزارت بهداشت كار خویش را تشریح كردند و امیدواریم با قوت هر چه بیش تر ادامه یابد.
وی اظهار داشت: در پی بازدید وزیر پیشین آموزش و پرورش از بیمارستان دكتر شیخ مشهد و بازدید از شرایط آموزشی فراهم شده از جانب تشكل های غیردولتی برای كودكان درگیر بیماری، با اصرار ایشان، تفاهم نامه ای میان وزارت خانه های آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در روز آخر دولت یازدهم به امضا رسید كه در آن وزارت خانه ها موظف به فراهم سازی شرایط آموزش برای كودكان و نوجوانان دچار بیماری شدند.
گفتنی است در حاشیه این برنامه كه با حضور خیران مدرسه ساز و سلامت برگزار و مقرر شد با هماهنگی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش، تفاهم نامه ای میان خیران مدرسه ساز و خیران سلامت برای راه اندازی و تولید مدرسه و فضاهای آموزشی ویژه كودكان در بیمارستان ها و مراكز درمانی كودكان تهیه و امضا شود.