چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف كرد؟
مطب نما: یك متخصص طب ایرانی، با اشاره به اینكه طبق نظر حكمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحات شان مصرف شوند، اظهار داشت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل می تواند موجب دل درد و لطمه به بدن شود.
دكتر نفیسه حسینی یكتا در گفت و گو با ایسنا، گفت: در طب ایرانی سفارش می شود كه مواد غذایی با مصلحات شان مصرف شوند؛ بطور مثال بعضی از ما عادت كرده ایم غذای عدسی را با گلپر مصرف نماییم و این عادت فراتر از آن كه برای طعم غذا باشد به سبب آن است كه گلپر مصلح عدسی است.
وی اضافه كرد: مثال دیگری كه می توان از آن یاد كرد مصرف ماست وخیار به همراه نعنا است. نعنا می تواند اصلاح كننده طبع سرد ماست وخیار باشد و طبع معتدلی ایجاد كند.
وی با اشاره به اینكه همزمانی مصرف برخی مواد غذایی كنار هم از طرف طب ایرانی نهی شده، افزود: دیدگاه حكمای طب ایرانی از آن حكایت می كند كه تركیب دو ماده غذایی كنار یكدیگر می تواند برای بدن كیفیت نامناسبی ایجاد كند. در متون قدیمی طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آن اشاره نماییم باید تركیب موادی كه مصرف آنها كنار هم نهی شده است را بررسی نماییم.
حسینی یكتا اشاره كرد: ماهی به همراه تخم مرغ و یا خربزه به همراه عسل، نمونه هایی از مواد خوراكی است كه طبق نظر طب ایرانی نباید كنار هم مصرف شوند. تجربه نشان داده خوردن همزمان این مواد غذایی می تواند موجب ایجاد دل درد شده و به بدن ضرر برساند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب