دبیركل جمعیت مبارزه با دخانیات اعلام كرد
سود سیگار در جیب مافیا
مطب نما: دبیركل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران با اشاره به بی اهمیت شمردن درآمد سالیانه 20هزار میلیارد تومانی از ستاندن مالیات بر سیگار، از نمایندگان مجلس خواست كه برمبنای قانون مبارزه با دخانیات مصوب سال 85 در خصوص افزایش سالانه 10 درصد مالیات بر دخانیات، اقدام نمایند.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر محمدرضا مسجدی با اشاره به صحبت رئیس سازمان امور مالیاتی در خصوص اینكه «برنامه ای برای افزایش مالیات بر سیگار نداریم.»، اعلام نمود: مصرف كنندگان سیگار، این كالا را به قیمت بالا خریداری می كنند و در مقابل، صنف دخانیات نه تنها برای این افزایش قیمت، مالیاتی پرداخت نمی كنند بلكه سودهای كلان آنرا هم به جیب می زند.
ایشان سپس اشاره كرد: در این شرایط نابسامان اقتصادی مصرف كننده و بدنه سلامت جامعه فقط هزینه پرداخت می كنند و متاسفانه مسئولان نیز نسبت به ارقامی كه می شود از مالیات بر دخانیات ستاندن كرد، خونسرد هستند و در نهایت سودهای كلان فقط عاید صنف دخانیات می شود.
ایشان سپس با اشاره به اینكه در مجموع هزینه دخانیات در كشور ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سالانه به كشور لطمه مالی می رساند، اضافه كرد: بگفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ما افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت سیگار را در سال جدید داشتیم كه فقط بر روی نرخ تورم موج سواری كرد و متاسفانه از این افزایش، درآمدی عاید دولت نشد و سود كلانش به جیب مافیای دخانیات رفت.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت مبارزه با دخانیات كشور، مسجدی اظهار نمود: قیمت یك بسته سیگار وینستون از ۷ الی ۸ هزار تومان به ۱۳ هزار تومان، سیگار بهمن از دو هزار تومان به پنج هزارتومان، سیگار جی وان از ۲۵۰۰ تومان به ۶ هزار تومان و... رسیده است. فقط با یك پرس و جو از یك سوپرماركت یا دكه می توان به راحتی افزایش بی رویه قیمت سیگار را جویا شد؛ ولی چرا سازمان امور مالیاتی همچنان در جهل بسر می برد؟
دبیركل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران با عنایت به بی اهمیت شمردن درآمد سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومانی از ستاندن مالیات بر سیگار توسط برخی سازمان ها، اشاره كرد: سازمان امورمالیاتی كه باید بیشتر از همه به این ارقام حساس باشد در جهل به سر می برد و خزانه دولت نیز پشت به این درآمد و در نهایت سودهای كلان از جیب مردم به جیب مافیای دخانیات رفته است. بدین سبب از نمایندگان مجلس انتظار می رود در این شرایط حساس و برمبنای قانون مبارزه با دخانیات مصوب سال ۸۵ در خصوص افزایش سالانه ۱۰ درصد مالیات بر دخانیات اقدام نمایند.
منبع: مطب نما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب