در گفت وگو با مطب نما مطرح شد
تاثیر افزایش بودجه های پژوهشی در کاربست پژوهش
به گزارش مطب نما، رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی با اشاره به اهمیت افزایش سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی، اشاره کرد: پشتیبانی از پژوهش در کوتاه مدت و بلندمدت می تواند تاثیر خودرا در کاربست پژوهش نشان دهد.
دکتر باقر لاریجانی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت پشتیبانی از پژوهش، اظهار داشت: پشتیبانی از پژوهش می تواند در نتایج آن کار مؤثر باشد، البته ما باید به صورت عمده به سمت کاربست پژوهش برویم؛ ولی بالاخره درصدی که از تولید ناخالص داخلی به پژوهش اختصاص پیدا می کند، می تواند تأثیر خودش را در کوتاه مدت و طولانی مدت نشان دهد.
وی افزود: در همه دنیا هم به همین شکل است و وقتی انتشارات پزشکی افزوده می شود، با یک تفاوت زمانی کاربست های آن هم گسترش پیدا می کند.
رییس مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی تصریح کرد: با عنایت به شرایطی که در کشور داریم، باید خودمان مشکلات خودمان را حل کنیم؛ ازاین رو این مورد نیازمند آن است که حمایت خودمان را از پژوهش گسترده تر نماییم.
استاد ممتاز غدد درون ریز و متابولیسم در مورد چالش های پژوهشگران به علت کمبود بودجه های پژوهشی، اظهار داشت: هم اکنون همه محققان کشور ایده هایی را دارند و برای اینکه آنها را به پروژه های تحقیقاتی و نتایج تحقیق تبدیل کنند، گرفتار چالش هستند.
منبع: matabnama.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب