خودکار جدیدی که خط بریل را به متن تبدیل می کند

خودکار جدیدی که خط بریل را به متن تبدیل می کند به گزارش مطب نما، محققان «دانشگاه بریستول» یک خودکار ابداع نموده اند که می تواند خط بریل را به شکل متن عرضه نماید.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، سواد بریل اغلب بعنوان یک توانایی روبه زوال گزارش شده است. این در شرایطی است که افراد کم بینا اغلب تمایل خویش را به یادگیری آن ابراز می کنند و سواد بریل یک مهارت بسیار پرارزش برای اشخاصی است که این قابلیت را دارند. دلیل کاهش یافتن این قابلیت اغلب به فقدان منابع آموزشی در دسترس، بخصوص در مناطق دور از مراکز بزرگ شهری نسبت داده می شود.
به نقل از تک اکسپلور، محققان «دانشگاه بریستول» یک خودکار ابداع نموده اند که می تواند خط بریل را به متن انگلیسی تبدیل کند. این خودکار که یک سنسور یک سانتی متری را با ۱۹ کانال برنامه ریزی شده برای خواندن خط بریل دارد، در آزمایش های اولیه دقت بالایی را نشان داده است.
دکتر «جرج جنکینسون»(George Jenkinson)، پژوهشگر ارشد این پروژه اظهار داشت: این خودکار مخصوص خط بریل، برای کمک کردن به افراد به منظور یادگیری مستقل طراحی شده است. ما امیدواریم که این فناوری بخشی از چاره افزایش سواد بریل باشد و به مردم امکان دهد تا از مزایای خواندن و نوشتن بهره ببرند.


خودکار بریل یک سنسور لمسی نرم و فشرده دارد که میتوان آنرا روی یک خودکار استاندارد نصب کرد و جهت کمک به خواندن و یادگیری خط بریل به شکل پویا طراحی شده است. جنکینسون افزود: من از این خودکار برای خواندن چند قسمت از خط بریل استفاده کردم و به تحلیل این مورد پرداختم که خودکار چگونه می تواند نشانه های لمسی –برآمدگی های خط بریل- را به متن انگلیسی پردازش کند.
از کانال های سیال خودکار برای انتقال اطلاعات لمسی از ۱۹ ناحیه حساس زیر یک غشای سیلیکونی به یک دوربین استفاده می شود. پاسخ حسی آن که برای تشخیص نقاط برجسته بریل روی مقوا طراحی شده، برای بریل خوان ها تنظیم شده است و عملکرد آن به واسطه خواندن خط بریل با صدای بلند، با میزان موفقیت ۸۴.۵ درصد هنگام کار با دست نشان داده می شود.


این الگوریتم در لحظه کار می کند؛ به این مفهوم که بر آموزش یا یادگیری عمیق متکی نیست. این یک الگوریتم قابل پیشبینی، قابل توضیح و قابل حمل برای سایر سنسورهای لمسی است و یک رمز قوی و ساده را برای ویرایش عرضه می دهد.
گروه دانشگاه بریستول قصد دارند عملکرد خودکار را گسترش دهند تا کارکرد دقیق آن آسان تر شود. جرج اظهار داشت: خودکار در اولین فرصت باید روی شرکت کنندگان آزمایش شود و نمونه های اولیه در اختیار کاربران قرار بگیرد تا خواسته آنها و استفاده بالقوه از آن به شکل جدی ارزیابی شود.



منبع:

1403/06/17
11:53:24
5.0 / 5
69
تگهای خبر: آموزش , شركت , فناوری , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما