تغذیه مناسب در بهار پرهیز از غذاهای گرم و درهم خوری مطب نما: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پرهیز از غذاهای گرم و درهم خوری در فصل بهار آگاهی داد. به گزارش مطب نما به نقل از مهر، عباسیان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباب تغذیه مناسب در فصل بهار اظهار داشت: با گرم تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکنست گرفتار مشکلاتی مانند جوش های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند. وی ادامه داد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کم شود و افراد خصوصاً از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر بهره گیرند. عباسیان بیان کرد: در گذشته ایرانیها غذاهایی ساده مانند املت، تخم مرغ، کشک بادمجان و کله جوش مصرف می کردند که برای این فصل بسیار مناسب می باشد. همین طور غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو سفارش می شود. وی اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم خوری میوه ها پرهیز شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: شیرینی هایی با رنگ های قرمز، سبز تند، نقره ای و طلایی و همین طور آدامس ها و تنقلات با طعم های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس تر است، این مواد لطمه بیشتری وارد می کنند. 1404/01/04 12:54:39 5.0 / 5 15 تگهای خبر: پزشك , پزشكی , علوم پزشكی این مطلب مطب نما را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مطب نما فراخوان جشنواره رسانه ای نه به تصادف! نه به تصادف نه به مرگ است نانوذرات اکسیدآهن، جایگزینی امیدبخش برای درمان کانال ریشه دندان ساخت میکروسکوپی برای تصویربرداری همزمان از موقعیت و جهت گیری مولکول ها در سلول نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱