سفیدان مطرح كرد؛

باید برای هزینه بالای درمان در سبد خانوار فکری کرد

باید برای هزینه بالای درمان در سبد خانوار فکری کرد به گزارش مطب نما، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید برای هزینه بالای درمان در سبد خانوار فکری کرد و مسئله بیمه ها یک چالش جدی است که باید در دولت و مجلس حل شود.



به گزارش مطب نما به نقل از مهر، علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام پزشکی کشور اظهار داشت: باید تمام تلاشمان را بکنیم تا سرمایه اجتماعی از بین نرود. با این بودجه های قطره چکانی، تنها وزارت بهداشت به دست دکتر ظفرقندی می تواند مسائل را حل کند.
وی اضافه کرد: ما حمایت کامل از دکتر ظفرقندی و بدنه بهداشت و درمان در مجلس را داریم. وزارت بهداشت باید انتظارات حوزه پزشکی را پاسخ دهد. اگر ظرفیت دانشجوی پزشکی زیاد می شود، باید نگذاریم مسائل و مشکلاتی به وجود بیاید که کیفیت آموزش را کم کند.
وی همینطور عنوان کرد: هزینه بالای درمان در سبد خانوار حال مردم را بد کرده است. باید فکری به حال آن کرد. مسئله بیمه ها یک چالش جدی است و امیدواریم بحث های بیمه ای هم با کمک دولت و مجلس حل شود.


منبع:

1403/07/28
09:08:17
5.0 / 5
327
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمه , پزشك
این مطلب مطب نما را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مطب نما
نظرات بینندگان مطب نما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما

نزدیک ترین مطب به شما تنها یک کلیک فاصله دارد! با مطب نما، پزشک مناسب خویش را سریع تر پیدا کنید