به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشكی در آمریكا معتقدند كاهش چشمگیر كربوهیدرات از رژیم غذایی در دوران حاملگی خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی را بالا می برد.
این متخصصان دریافته اند در مقایسه زنان حاملگی كه میزان كربوهیدرات دریافتی خویش را محدود نكرده اند گروهی كه از مصرف كربوهیدرات ها خودداری كرده یا آن را كم می كنند ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی به دنیا آورند.
به گفته متخصصان آمریكایی این نارسایی های مادرزادی می تواند باعث مرگ یا معلولیت های دائمی شود.
به گزارش هلث دی نیوز، این متخصصان آمریكایی اظهار داشتند: رژیم غذایی مادر قبل و در دوران حاملگی نقش مهمی در رشد جنین دارد. اما در این بررسی مشخص شد مصرف پایین كربوهیدرات می تواند خطر مبتلا شدن به نارسایی مادرزادی را در نوزادان تا ۳۰ درصد بیشتر می كند.