پیشگیری از بیماری كبد با بهبود رژیم غذایی
مطب نما: پزشكان آمریكایی معتقدند رژیم غذایی مطلوب سبب می گردد مقدار كمتری چربی در كبد انباشته شود.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، نتایج مطالعه انجام گرفته در آمریكا نشان داده است افرادی كه رژیم غذایی خویش را بهبود داده و به وضعیت مطلوب می رسانند میزان چربی كمتری در كبد خود دارند و خطر مبتلا شدن به بیماری های كبد در آنان كمتر است.
پزشكان بر آنچه بیماری كبد چرب غیر الكلی نامیده می گردد تمركز كردند كه به صورت معمول با چاقی و برخی انواع عادات غذایی مرتبط می باشد. در صورتی كه تغییر در رژیم غذایی برای درمان این نوع از بیماری كبد سفارش می گردد تا امروز تحقیقات انجام گرفته نشان دهنده تاثیر این تغییرات در پیشگیری از بیماری كبد چرب غیر الكلی نبوده است.
در این بررسی متخصصان پرسشنامه مربوط به رژیم غذایی و اسكن چربی كبد ۱۵۲۱ نفر را مورد مطالعه قرار دادند.
در طول انجام این مطالعه مشاهده شد افرادی كه رژیم غذایی مدیترانه ای را دنبال می كردند ۲۶ درصد كمتر در معرض مبتلا شدن به كبد چرب بوده اند.
به گفته متخصصان آمریكایی یافته ها نشان داده است افزایش كیفیت رژیم غذایی با كاهش انباشت چربی در كبد و كاهش خطر شروع بیماری كبد چرب مرتبط می باشد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، همینطور افرادی كه كیفیت رژیم غذایی خویش را بهبود داده اند از مقدار میوه، سبزی و غلات بیشتری مصرف كرده اند كه حاوی میزان بالایی از آب و فیبر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب