سبوس خام مصرف نكنید
مطب نما: تهران - رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است ازاین رو سفارش می گردد كه سبوس خام مصرف نشود.
به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، هدایت حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری ششمین همایش مكمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو تصریح كرد: سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.
وی تصریح كرد: اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این مورد باشیم كه حاوی آلاینده هایی است كه به شدت بر سلامت مصرف كننده تاثیر دارد.
وی افزود: امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها سفارش به مصرف سبوس می گردد چراكه میزان تحرك و میزان فیبر دریافتی مردم كاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در ادامه به مكمل ها اشاره نمود و اظهار داشت: سرانه مصرف مكمل ها در كشور افزایش یافته است.
حسینی، تغییر سبك زندگی را همچون علل افزایش مصرف مكمل ها عنوان نمود و اضافه كرد: 75 درصد، بار بیماری ها( سال های از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مكمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.
ششمین همایش مكمل های غذایی و رژیمی از 29 تا 31 خرداد ماه سال جاری در مركز همایش های بین المللی هتل المپیك تهران برگزار می گردد.
اجتمام**9185 **1776
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب