سفارش مفید برای كاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی
مطب نما: رژیم غذایی گیاه خواری خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را تا ۴۰ درصد می كاهد.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، در جهت نتایج مطالعاتی كه حاكی از تاثیر مثبت كاهش مصرف گوشت برای سلامتی است، یك بررسی جدید نشان داده است رژیم غذایی گیاه خواری می تواند تا حدود ۴۰ درصد خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی را كم كند.
در چند دهه گذشته، مطالعات متعددی انجام گرفته كه در آن ها تاكید شده محدود كردن مصرف گوشت تاثیرات مثبت بر سلامتی دارد. به صورت مثال، رژیم غذایی گیاهی خطر مبتلا شدن به چاقی، دیابت نوع دو و سندرم متابولیك را می كاهد. همینطور افرادی كه رژیم غذایی گیاه خواری را انتخاب می كنند بدن خویش را در برابر برخی انواع سرطان ها حفظ می كنند.
در این بررسی به شكل ویژه ای بر خواص رژیم غذایی گیاه خواری برای سلامت قلب و عروق تمركز شد. به قول محققان آمریكایی، این رژیم غذایی با بهبود سلامت قلب مرتبط می باشد و خطر مرگ و میر بر اثر مبتلا شدن به بیماری های قلبی-عروقی را تا ۴۰ درصد می كاهد.
به گفته محققان رژیم غذایی گیاه خواری نه تنها می تواند از بیماری قلبی پیشگیری كند بلكه در بعضی مواقع حتی روند آن را معكوس می سازد؛ تاثیری كه با مصرف برخی داروها هم مشاهده نمی گردد.
محققان همینطور تاكید كردند: رژیم غذایی و سبك زندگی سالم خطر حمله قلبی را ۸۱ تا ۹۴ درصد می كاهد درحالیكه داروها می توانند ۲۰ تا ۳۰ درصد با این خطر مقابله كنند.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، دلایل بسیاری وجود دارد كه توجیه كننده علت مفیدتر بودن رژیم غذایی گیاه خواری نسبت به رژیم هایی با میزان بالایی از مواد گوشتی هستند. به صورت مثال، گیاهان حاوی فیبر خوراكی هستند كه تاثیر آن در كاهش التهاب و استرس اكسیداتیو شناخته شده است. همچنین، محصولات حیوانی اغلب سرشار از چربی، كلسترول و آلاینده های زیست محیطی هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب