تغذیه نامناسب مهم ترین علت بروز سرطان روده در خراسان شمالی
مطب نما: مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی اظهار داشت: تغذیه نامناسب یكی از مهم ترین علل بروز بیماری سرطان روده در این استان است.
دكتر «فلوریا انفرادی» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اضافه كرد: استفاده خیلی كم میوه و سبزیجات، استفاده بیش از اندازه گوشت قرمز و گشوت كباب شده از علل بروز این بیماری است.
به قول وی، استفاده از گوشت سرخ شده هم در بروز این مشكل تأثیرگذار است.
مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی یكی دیگر از علل بروز این بیماری در این را مشكل یبوست در تعدادی از افراد برشمرد.
انفرادی در ادامه با اشاره به این كه 30 درصد سرطان های بروز پیدا كرده در این استان مربوط به سرطان دستگاه گوارش است، افزود: سرطان ریه در صدر لیست بروز بیماری سرطان در این استان قرار دارد.
به قول این مقام مسئول، بعد از آن بیماری سرطان روده و معده در جایگاه های بعدی قرار دارند.
وی در پاسخ به این پرسش كه در فصل تولید برخی چاشنی های خانگی چون خیارشور و انواع ترشیجات هستیم، اظهار نمود: از آنجایی كه در این چاشنی ها سركه و نمك به میزان زیادی استفاده می گردد كه به مخاط معده صدمه وارد می كند، مصرف آن سفارش نمی گردد.
مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی خاطرنشان كرد: از جانب دیگر مصرف چاشنی ها سبب شده تا اشتها برای خوردن غذا بیشتر شود در نتیجه چاقی را به همراه خواهد داشت كه این امر هم بر بروز سرطان ها موثر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب