چگونه از سكته مغزی پیشگیری كنیم؟
به گزارش مطب نما دبیر علمی یازدهمین كنگره سكته مغزی اظهار داشت: فشارخون، دیابت، استعمال دخانیات، مصرف الكل و چاقی از فاكتورهای خطر قابل تغییر در بروز سكته مغزی هستند.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دكتر سید حسین آقامیری در آستانه برگزاری یازدهمین كنگره سكته مغزی با اشاره به اینكه توسعه بیمارستان های ویژه سكته مغزی در سراسر كشور جهت نمایش خدمات بهتر و جامع به بیماران گرفتار این مشكل امری ضروری می باشد، اظهار داشت: آمار دقیقی در مورد سكته های مغزی نداریم، ولی برمبنای بعضی از بررسی ها سالانه ۷۰ تا ۱۰۰ هزار مورد جدید سكته مغزی رخ می دهد كه به عبارتی هر پنج دقیقه یك مورد است.
این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: جمعیت ایران رو به سالمندی است و از آنجایی كه سن یك عامل خطر غیرقابل تغییر در سكته مغزی است، می توان گفت در آینده به سمت سونامی سكته مغزی پیش می رویم.
وی اظهار داشت: فشارخون، دیابت، استعمال سیگار و الكل و چاقی از فاكتورهای خطر قابل تغییر در بروز سكته مغزی هستند و باید اقدامات پیشگیرانه و هشدارهای لازم در این زمینه به مردم نمایش شود.
این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینكه زیرساخت های درمان را برای سكته مغزی بطور كامل در كشور نداریم، اظهار داشت: نخستین عامل ناتوانی در كشور سكته مغزی و دومین عامل مرگ پس از بیماری های قلبی عروقی باز سكته مغزی است. بدین سبب توجه به پیشگیری و درمان به موقع این بیماری حائز اهمیت می باشد.
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن سكته مغزی ایران، یازدهمین كنگره سكته مغزی ایران اول تا سوم اسفند ماه سال جاری در سالن همایش های كتابخانه ملی جنب هتل ارم تهران در بزرگراه حقانی برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب