حسام الدین علامه:

بودجه مناسبی برای پژوهش های میدانی قرآن و سلامت وجود ندارد

بودجه مناسبی برای پژوهش های میدانی قرآن و سلامت وجود ندارد به گزارش مطب نما قائم مقام دبیر كمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت با اشاره به اینكه پژوهش های میدانی بین رشته ای نیازمند صرف هزینه هستند، اظهار داشت: هم اكنون وضعیت خوبی برای بودجه برنامه های قرآنی بخصوص برنامه های بین رشته ای وجود ندارد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، حسام الدین علامه، قائم مقام دبیر كمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت در گفتگو با ایكنا؛ با اشاره به اینكه عمده برنامه های این كمیسیون به علت غیرفعال شدن فضای دانشگاهی كم رنگ شده است، اظهار داشت: تا قبل از عید نوروز برنامه های ثابتی داشته و به صورت منظم این برنامه ها انجام شد، اما بعد از عید و متعاقباً ماه مبارك رمضان و امتحانات عملاً فضای دانشگاه ها غیرفعال و بعضی از كارهای این كمیسیون كه احتیاج به فضای فعال دانشگاهی داشتند غیرفعال شده و عمدتاً به بعد از مهرماه منتقل شدند.
وی ادامه داد: همچون فعالیت هایی كه مقرر است از مهرماه به صورت منظم صورت گیرد، برگزاری همایش های بین رشته ای اسلام و سلامت و كارگاه های قرآن و سلامت است. البته تا قبل از مهرماه هم در تلاش هستیم كه یك یا دو كارگاه در رابطه با اسلام و سلامت را برگزار نماییم.
علامه در ادامه به تبیین وضعیت كنونی مطالعات قرآن و سلامت در این كمیسیون پرداخت و بیان كرد: ما به جز برگزاری كارگاه ها و همایش ها، كارهای خویش را در حوزه ها و مطالعات تحقیقات بین رشته ای قرآن و سلامت پیگیری كرده و هم اكنون وارد فاز طراحی سوالات و پرسش های روشی این حوزه مطالعاتی و پاسخگویی به آنها شده ایم.
قائم مقام دبیر كمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت بیان كرد: بعد از طراحی این پرسش و پاسخ ها احتمالاً یك درسنامه مقدماتی برای مطالعات در حوزه قرآن و سلامت را تدوین می نماییم تا بتوان به مبانی و متدولوژی مطالعات قرآن و سلامت پرداخت. طراحی و تدوین این درس نامه برنامه اصلی ما برای سال ۹۸ است و امیدواریم تا سال آینده این برنامه به سرانجام برسد.
ایشان در ادامه با اشاره به اینكه برنامه های میدانی و پژوهشی هزینه بر هستند، خاطرنشان كرد: برنامه هایی كه باید برای آنها هزینه صرف شود متأثر از بودجه بوده و هم اكنون هم وضعیت خوبی برای بودجه برنامه های قرآنی بخصوص برنامه های بین رشته ای وجود ندارد بنابراین خیلی از برنامه های ما مانند تدوین كتاب یا برنامه های دیگر امكان دارد با تأخیر صورت گیرد.
علامه همینطور با اشاره به طراحی نقشه جامع مطالعات قرآن و سلامت و طراحی آن در نمایشگاه قرآن بیان كرد: از راه مطالعه، مصاحبه با صاحب نظران، بررسی مقالات متعدد، مصاحبه با اساتید حوزه و دانشگاه و هم برگزاری كارگاه های مختلف حضوری توانستیم به نقشه جامعی برای مطالعات اسلام و سلامت دست پیدا نماییم كه البته برای تكمیل و نهایی شدن این طرح حتما از نقطه نظرات و پیشنهادات كارشناسان این حوزه بهره خواهیم برد.
به گزارش مفدا، وی در ارتباط با سند استراتژیك كمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی هم اظهار نمود: پیش نویس این سند استراتژیك از اسفندماه سال گذشته، آماده شده و بعد از طی مراحل مربوط به خود و دریافت پیشنهادات و نقطه نظرات كارشناسان، در جلسه كمیسیون بررسی می شود.




منبع:

1398/03/30
21:29:50
5.0 / 5
4914
تگهای خبر: آموزش , سلامت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما