تاثیر قند آبمیوه بر سرطان

تاثیر قند آبمیوه بر سرطان به گزارش مطب نما نتایج یك تحقیق نشان داده است كه قند موجود در آبمیوه با خطر مبتلا شدن به سرطان مرتبط می باشد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، بررسی ها از آن حكایت می كند مصرف میزان قابل توجهی از آبمیوه می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان را افزایش دهد. همینطور قبل از این محققان به ارتباط بین مصرف هر نوع نوشیدنی حاوی قند و احتمال مبتلا شدن به این بیماری پی برده بودند.
در این مطالعه محققان فرانسوی به ارتباط خاص بین قند و سرطان دست پیدا كردند. نوشیدنی های حاوی قند همچون نوشابه و نوشیدنی های انرژی زا با چاقی در ارتباط هستند كه خود عامل موثر در بروز بیماری سرطان است، هرچند در این بررسی محققان فرانسوی اظهار داشتند علل دیگری وجود دارد كه نشان داده است قند در خطر مبتلا شدن به سرطان نقش دارد.
در این بررسی آمده است: مصرف آبمیوه همچون دیگر نوشیدنی های حاوی قند با افزایش ریسك مبتلا شدن به سرطان مرتبط می باشد و عامل اصلی این ارتباط مواد قندی است.
به قول محققان فرانسوی كاهش مصرف تمامی انواع نوشیدنی های حاوی قند در كنار اعمال محدودیت در تبلیغات این محصولات و دریافت مالیات می تواند در كاهش تعداد مبتلایان به بیماری سرطان موثر باشد.
به گزارش مطب نما به نقل از روزنامه گاردین، محققان فرانسوی با اشاره به اینكه نمی توان با قطعیت تصریح كرد كه مواد قندی عامل مبتلا شدن به سرطان هستند، تاكید كردند: لازم است تحقیقات بیشتری در این رابطه صورت گیرد. همینطور مكانیزم های زیست شناختی دیگری از قبیل تاثیر مواد قندی بر چربی احشایی ذخیره شده اطراف اندام های حیاتی همچون كبد و پانكراس، سطح قند خون و شاخصهای التهابی وجود دارد كه تمامی آنها با خطر سرطان در ارتباط هستند.


 

1398/04/20
21:24:27
5.0 / 5
5303
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما