۱۳ نشریه دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب رتبه الف شدند
مطب نما: برمبنای ارزیابی های سال 1400وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 13 نشریه دانشگاه علامه طباطبائی رتبه «الف» را کسب کردند.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دکتر محمد شرفی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از کسب رتبه «الف» توسط ۱۳ عنوان نشریه از نشریات علمی دانشگاه در ارزیابی سال ۱۴۰۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آگاهی داد و اظهار داشت: مقایسه آمار نشریات در سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ نشان میدهد که در سال ۱۳۹۸ تعداد دو عنوان و در سال ۱۳۹۹ فقط یک عنوان نشریه موفق به کسب عنوان الف شده بودند.
وی ادامه داد: از ۸۳۲ عنوان نشریه ارزیابی شده در حوزه علوم انسانی، ۱۲۸عنوان نشریه رتبه الف دریافت نمودند که از این تعداد، ۱۳ نشریه متعلق به دانشگاه علامه طباطبائی است و رتبه کسب شده بالاتر از میانگین است.
نشریات دانشگاه علامه طباطبائی که در سال ۱۴۰۰موفق به کسب رتبه الف شدند، عبارتند از:
- فرهنگ مشاوره و روان درمانی
- پژوهش حقوق عمومی
- پژوهش های راهبردی سیاست
- پژوهشنامه معارف قرآنی
- دولت پژوهی
- مطالعات مدیریت صنعتی
- مطالعات مدیریت گردشگری
- روانشناسی افراد استثنایی
- مطالعات مدیریت بهبود و تحول
- پژوهش های اقتصادی ایران
- پژوهشنامه اقتصادی
- مطالعات مدیریت کسب وکار هوشمند
- Issues in Language Teaching
مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگه علامه طباطبائی اظهار داشت: ۲۱ عنوان نشریه نیز رتبه «ب» را دریافت کرده اند که از این تعداد، ۳ عنوان موفق به کسب نمره بالای ۷۹۵ شده اند. همین طور دو نشریه «پژوهشنامه مددکاری اجتماعی» و «برنامه ریزی توسعه شهری و منطقه ای» نیز از رتبه "ج" به رتبه "ب" ارتقاء یافته اند.
وی ضمن تبریک و قدردانی از مدیران مسئول، سردبیران، اعضاء هیئت تحریریه و کارشناسان نشریاتی که درکسب این موفقیت مهم نقش داشته اند، بر تلاش و برنامه ریزی لازم برای ارتقاء سطح کیفی نشریات و کسب رتبه های بین المللی تاکید کرد.
دکتر شرفی بیان کرد: امیدوار هستم باتوجه به برنامه ریزی های انجام شده و قدمهای برداشته شده در راه افزایش کیفیت علمی و بین المللی شدن نشریات، در آینده شاهد نمایه شدن نشریات علمی دانشگاه علامه طباطبائی در معتبرترین پایگاه های بین المللی باشیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، در ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که در ابتدای سال جاری اعلام شد، ۱۳ نشریه از دانشگاه علامه طباطبائی با اسامی «پژوهش حقوق خصوصی»، «پژوهش های اقتصادی ایران»، «پژوهش های ترجمه در زبان و ادبیات عربی»، «پژوهشنامه اقتصادی»، «پژوهشنامه معارف قرآنی»، «متن پژوهی ادبی»، «مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)»، «مطالعات مدیریت صنعتی»، «مطالعات تجربی حسابداری مالی»، «مطالعات مدیریت گردشگری»، «اندازه گیری تربیتی»، «پژوهش حقوق عمومی» و «پژوهش حقوق کیفری» به عنوان «نشریات هسته» معرفی گشتند. نشریات هسته، نشریاتی هستند که کیفیت بالای آنها از نظر محتوای علمی، بعد از بررسی و تحلیل کیفی توسط گروهی از متخصصان رشته های مرتبط، محرز شده است. شاخص هایی همچون به روز بودن موضوعات پژوهشی، کاربردی بودن یافته ها، خوانایی و کیفیت علمی، روش شناسی دقیق، ارائه فهم پذیری داده ها، بحث منطقی، استدلال دقیق و شیوه نتیجه گیری در انتخاب نشریات هسته مد نظر قرار می گیرد.
منبع: matabnama.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب