افتتاحیه هفته پژوهش دانشگاه هنر

افتتاحیه هفته پژوهش دانشگاه هنر مطب نما: مطب نما: همزمان با شروع هفته پژوهش وفناوری، مراسم افتتاحیه این رویداد با حضور اساتید، پژوهشگران و اندیشمندان حوزه هنر کشور در سالن پژوهشکده هنر در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر اجرا شد.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، داوود رنجبران، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر در این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضرین و میهمانان مراسم و عرضه گزارشی در مورد فعالیتهای حوزه معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه ضمن اشاره به تبدیل شدن خیلی از دانشگاه ها به دانشگاه های نسل دو و سه و پیشبینی و برنامه ریزی برای ورود به نسل های چهارم و پنجم، عبور از دانشگاه نسل اول را امری مهم و ضروری برای دانشگاه هنر عنوان نمود.
وی ضمن اشاره به جایگاه دانشگاه هنر در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، ورود سازمان یافته به عرصه پژوهش را امری لازم جهت رسیدن دانشگاه هنر به جایگاه اصلی خویش دانست.
محمدرضا حسنایی، رئیس دانشگاه هنر هم با استناد به کلام بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند «تمام مقصد ما مکتب ماست»، رسالت دانشگاه هنر، بعنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در زمینه هنر را پرداختن به امور هنری کشور و تلاش در معرفی صاحب نظران، هنرمندان و دانشمندان این عرصه دانست.
او همینطور ضمن اشاره به ظرفیت های موجود در دانشگاه و ایجاد بستری برای توسعه و هموار شدن مسیر پژوهش در دانشگاه، استفاده نکردن از شرایط و پتانسیل های موجود و توانمندی افراد را ظلم در حق خود و دانشگاه دانست.
در ادامه برنامه علاوه بر توضیح دکتر علیرضا شیخی، عضو هیات علمی دانشگاه هنر در مورد جشنواره های «گنجینه و مهر» و دکتر اسماعیل بنی اردلان، عضو هیات علمی دانشگاه هنر در مورد «کنگره هنر و تمدن اسلامی» از پوستر این دو رویداد رونمایی گردید.
معرفی تفاهمنامه همکاری دانشگاه هنر با آستان قدس رضوی، معرفی کتابهای تازه چاپ شده توسط آستان قدس رضوی و رونمایی از آنها بخش بعدی برنامه بود که توسط دکتر حکیمی مدیر عامل مؤسسه آفرینش های آستان قدس رضوی و دکتر استادی مشاور مدیر عامل مؤسسه انجام شد.


دکتر محمدرضا مریدی، عضو هیات علمی دانشگاه هنر هم به معرفی تازه های نشر دانشگاه هنر پرداخت و در مورد افزایش نرخ کتابهای چاپ شده در یک سال گذشته توضیحاتی عرضه کرد.
در این بخش علاوه بر رونمایی از کتابهای تازه به چاپ رسیده در انتشارات دانشگاه هنر، دکتر مترجم زاده رئیس دانشکده هنرهای تجسمی و شریعت پور دانشجوی دکتری معماری و شهرسازی، مطالبی را در مورد کتاب های عکاسی معماری معاصر آلمان و هوش مصنوعی و برنامه ریزی شهری عرضه کردند. در جهت همکاری دانشگاه هنر با سایر نهادها و ارگان ها، با تلاشهای دکتر بوذری مدیر پژوهش دانشگاه هنر، تفاهمنامه همکاری دانشگاه هنر با مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا) در این مراسم به امضاء رسید.


عرضه گزارش فعالیت های مرکز رشد و معرفی آن توسط شهرام جهانی رئیس مرکز، معرفی اپلیکیشن گردش مجازی پردیس باغ ملی توسط بهمنی و معرفی محصولات دانش بنیان (پارچه مقاوم، اتصالات لوله، جداره تلفیقی مقاوم و کپسول آندوسکوپی) توسط دکتر علی یوسف زاده از بخش های دیگر این مراسم بود.
در ادامه مراسم از دکتر ریما فیاض (دانشکده معماری وشهرسازی)، دکتر سمیه نوغانی (دانشکده حفاظت و مرمت)، دکتر صمد سامانیان (دانشکده هنرهای کاربردی)، دکتر علی بوذری (دانشکده هنرهای تجسمی)، دکتر محمدرضا مریدی (دانشکده علوم نظری و مطالعات عالی هنر)، دکتر علیرضا صیاد (دانشکده سینما و تئاتر) و دکتر سید حسین میثمی بعنوان پژوهشگران نمونه تقدیر گردید.
در پایان مراسم حاضرین از گنجینه آثار آستان قدس رضوی که به همت مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی در گالری پردیس باغ ملی به معرض نمایش گذاشته شده بود، دیدن کردند.




منبع:

1401/09/20
14:46:57
5.0 / 5
760
تگهای خبر: آموزش , فناوری , محصولات , هوش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما