یك سفارش تغذیه ای برای زنان حامله
مطب نما: پزشكان تاكید دارند كه مصرف متعادل آجیل در دوران حاملگی برای سلامت مغز نوزاد مفید می باشد.
به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، پزشكان اسپانیایی در بررسی های خود مشاهده نمودند كه مصرف آجیل در دوران حاملگی توانایی شناختی را در كودكان بهبود می دهد.
در این مطالعه ۲۲۰۸ كودك تحت بررسی قرار گرفتند. مادران این كودكان به پرسش هایی در مورد نوع مواد غذایی مصرفی در سه ماهه نخست و پایانی حاملگی پاسخ دادند. همین طور عملكرد كودكان آنان در سنین ۱.۵، پنج و هشت سالگی به لحاظ توانایی های حركتی و فكری مورد ارزیابی قرار گرفت.
محققان در بررسی های خود مشاهده نمودند كودكان مادرانی كه در دوران حاملگی بطور میانگین در طول هفته ۷۴ گرم آجیل مصرف داشته اند در تست های توانایی های حركتی و فكری عملكرد بهتری داشته اند.
به گزارش نیویورك تایمز، همین طور متخصصان اسپانیایی در این آزمایش ها شاخصهای موثر همچون سن مادر، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، استعمال سیگار و مواد الكلی و موارد دیگر را در نظر گرفتند.
منبع: مطب نما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب