5 سفارش نجات بخش به مناسبت روز جهانی بهداشت

5 سفارش نجات بخش به مناسبت روز جهانی بهداشت به گزارش مطب نما هر ساله در تاریخ هفت آوریل ˮروز جهانی بهداشتˮ گرامی داشته می شود.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، هفت آوریل همین طور تاریخ سالگرد تأسیس سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال ۱۹۴۸ میلادی است و امسال این سازمان توجه جهانی را به "اقدامات فوری مورد نیاز برای حفظ سلامت انسان و کره زمین و ترویج جنبشی برای ایجاد جوامع متمرکز بر رفاه"، جلب کرده است.
در امتداد حفظ سلامت، یکی از نکات مهمی که همیشه مورد توجه است و بر آن تاکید می شود، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مغذی است. رژیم غذایی خوب، طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات را شامل شده و فواید زیادی برای سلامتی دارد. با این وجود، گاهی اوقات ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی افراد می تواند طاقت فرسا به نظر برسد به ویژه زمانی که اطلاعات زیادی در مورد رژیم های غذایی مختلف و غذاهایی که فرد باید مصرف کند، وجود دارد.
به گزارش "هندوستان تایمز"، در این مقاله برای کاربردی تر شدن مطلب به چند نکته مفید اشاره شده که به ایجاد عادات غذایی سالم کمک می کنند و عبارتند از:
* سرعت غذا خوردن خودرا کاهش دهید و از غذای خود لذت ببرید.
صرف زمان کافی برای غذا خوردن، نکته ای لازم است برای اینکه غذا خوردن با آرامش مستقیماً بر حجم غذایی که شخص می خورد و در نتیجه روی وزن او، تأثیر می گذارد. تحقیقات نشان می دهد که غذا خوردن با سرعت، سبب مصرف حجم بیشتری از غذا در زمانی کوتاه شده و در نتیجه منجر به افزایش وزن می شود.
* مصرف پروتئین خودرا افزایش دهید.
منابع پروتئینی سرشار از درشت مغذی ها هستند و مصرف آن می تواند به فرد کمک نماید تا توده عضلانی خودرا حفظ کند و تعداد کالری های سوزانده شده در روز را کمی افزایش دهد. علاوه بر این، پروتئین ها به کاهش وزن نیز کمک می کنند.
* غذاها را در خانه طبخ کنید.
پختن غذاها در خانه نه فقط برای سلامتی افراد مفیدست بلکه غذاهای خانگی بسیار ارزان تر از غذاهایی هستند که آماده از بیرون تهیه می شوند.
* از نظر بدنی فعال تر باشید.
تغذیه خوب و ورزش را فراموش نکنید. ورزش کردن خلق و خوی افراد را بهبود می بخشد و احساس افسردگی، اضطراب و استرس را کم می کند. فقط لازم نیست که افراد در باشگاه ورزش کنند، می توان کارهای دیگری مانند یوگا، انجام کارهای خانه، پیاده روی روزانه و بازی با کودکان را بمنظور تحرک و فعالیت بیشتر بدنی انجام داد.
* پختن غذاها با بهره گیری از روغن های سالم
روغن های گیاهی و دانه های "بسیار فرآوری شده" همچون روغن های سویا، آفتابگردان و کانولا در چند دهه گذشته به یکی از مواد اصلی در سبد غذایی خانواده ها تبدیل گشته اند. مشکل این روغن ها این است که دارای اسیدهای چرب امگا ۶ هستند اما مقدار امگا ۳ مفید برای قلب در آنها کم است. تعدادی از مطالعات نشان داده اند که افزایش نسبت امگا ۶ به امگا ۳ در این روغن ها می تواند منجر به التهاب شود و با بروز بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، پوکی استخوان و اختلالات خود ایمنی ارتباط داشته باشد و بدین سبب مطمئن شوید که جایگزین های سالم تری را انتخاب می کنید. بطورمثال روغن های "فرابکرِ" زیتون، آووکادو یا نارگیل را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.




منبع:

1401/01/18
12:36:52
5.0 / 5
572
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما