۱۲ پیشنهاد زالی در جلسه با رییس جمهور مطرح شد

ضرورت نظارت جدی بر اعمال محدودیت سفری

ضرورت نظارت جدی بر اعمال محدودیت سفری فرمانده عملیات مدیریت بیماری كرونا در كلانشهر تهران در دیدار مدیران وزارت بهداشت و متخصصان كرونا با رئیس جمهور بر لزوم بازآرایی نوین و ایجاد یك آرایش نوین جنگی به منظور مقابله با كرونا ویروس در دستگاه های مربوطه تاكید نمود.


به گزارش مطب نما به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در این دیدار ضمن تکریم مقام شهدای مدافع سلامت برای تمامی فعالان عرصه بهداشت و درمان کشور آرزوی توفیق روز افزون و کامیابی کرده و با اشاره به حضور روسای دانشگاه ها به نیابت از پیشقراولان سلحشور مدافع سلامت در این جلسه، اظهار داشت: انشاءالله این دیدار بزنگاه مناسبی برای رفع مشکلات باشد و با صدمه شناسی آنچه تابحال در مقابله با کرونا در کشور صورت گرفته، بتوانیم درس آموخته های نوینی با نگاهی مبتکرانه و خلاقانه در فراسوی مقابله با این چالش بزرگ قرن داشته باشیم.
ضرورت بازآرایی نوین دستگاه ها در مقابله با کرونا
زالی با اشاره به جایگاه ویژه و خاص ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار داشت: به نظر می آید در شرایط فعلی، آرایشی که در بعضی از دستگاه های اجرایی وجود دارد متناسب و در اقتضای با سختی و صعوبت این بیماری منحوس نیست، ازاین رو بازآرایی نوین دستگاه های مربوطه و ایجاد یک آرایش نوین جنگی در مقابله با کرونا ویروس لازم است.
ایشان در ادامه اظهار داشت: طبیعتا اگر به دستور ریاست جمهوری وظایفی برای تمامی دستگاه های ذیربط تبیین شود و با نگاه دیده ورانه و ممیزی ستاد ملی مقابله با کرونا وظایف تمام این دستگاه ها احصا شود؛ اگر احیانا کاری غیرمتعهدانه توسط دستگاهی صورت گیرد می تواند مکانیسم های مناسبی برای آنها اعمال شود.
ایجاد پنجره های واحد غیردیوان سالارانه در مبادی اجرایی و تصمیم گیری
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود خواهان ایجاد پنجره های واحد غیردیوانسالارانه در بعضی مبادی اجرایی و تصمیم گیری شد که می تواند راهگشای مشکلات در مواردی نظیر بانک مرکزی، وزارت صمت و گمرک باشد.
ضرورت تدوین آئین نامه جامع پاسداشت مدافعان سلامت
احتیاج به یک آئین نامه جامع پاسداشت مدافعان سلامت از جانب ستاد ملی مقابله با کرونا که در برگیرنده همه وجوه و مولفه های معیشتی، تشکیلاتی، رفاهی و تسهیلاتی باشد از دیگر نکات مطرح شده توسط زالی بود.
وی با تاکید بر این که امروز در جنگ تمام عیار با ویروس کرونا به نیروهای آفندی نوین و تازه نفس با طراوت و نشاط برای این مقابله سهمگین نیاز است اظهار داشت: فرایندهای متعارف موجود در جذب نیروی انسانی با کندی روبروست و نیازمند این هستیم که یک بسته استخدامی کاملا متفاوت از سلوک فعلی اداری طراحی شود.
تغییر الگوی مشارکت بیمه ها
به قول زالی آنچه امروزه از بیمه ها مستفید می شود بحث تجمیع حداکثری نیست. ازاین رو الگوی مشارکت بیمه های تکمیلی و پایه باید تغییر کند و شکل متفاوتی بگیرد تا اسلوبی نوین از بیمه ها را در این مشارکت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ادامه خاطرنشان کرد: شاید از این پس ایجاد یک فدرالیسیم منطقی هوشمندانه مبتنی بر ملاحظات بومی در اعمال ملاحظات مقطعی در مجموعه استانها لازم باشد به شرطی که چارچوب های اصولی آن از جانب ستاد ملی ترسیم و تبیین شود و باعث افزایش اعتماد به نفس مدیریتی در محیط شود.
وی با اشاره به اینکه در تصمیمات کرونا باید از یک داینامیسم مدیریتی برخوردار باشیم، تصریح کرد: این امر به معنای تزلزل مدیریتی نیست، کرونا یک بیماری چند وجهی بسیار ملون است که می تواند تغییرات مختلفی ایجاد کند. ازاین رو تصمیمات مقطعی مثل برخی محدودیت های اجتماعی و خدمات مدنی و از این قبیل طبیعتا گذراست و باید به شکلی در هر استان یا ستاد آن استان مراقبت شود که ریتم اقتصادی مخدوش نشود.
زالی در بخش دیگری از سخنان خود به حضور گردشی کارکنان در بعضی از مشاغل اشاره نمود که می تواند چاره ساز باشد و اظهار داشت: در بعضی از مشاغل در شهرهای بزرگ می توان به شکلی شیفت بندی کرد که گروه هایی که در مواجهه مستقیم با ارباب رجوع نیستند به شیفت شب منتقل شوند. نوبت بندی به نحوی صورت گیرد که شاهد کاهش حضور کارکنان بدون ایجاد اختلال در کارها باشیم.
ضرورت شکل گیری تجارت الکترونیک
وی با ذکر این مطلب که ۴۵ شهر کشور هم اکنون در شرایط کاملا بحرانی به سر می برند، تصریح کرد: اگر تمام راهبردهای محدودیت سازی و کنترلی خویش را روی این شهرها معطوف نماییم، حتما می تواند نقطه قوتی برای ما محسوب شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دگردیسی در راهبردهای سلبی یعنی ایجاد راهبردهای سلبی و قهری را ضروری برشمرد و اظهار داشت: به نظر می آید که یک اسلوب جدیدی از نحوه راهبردهای ما در ستاد ملی باید مورد توجه قرار گیرد.
زالی با تاکید بر ضرورت شکل گیری خدمات دیجیتالی به خصوص در حوزه تجارت اضافه کرد: اگر امروز تجارت الکترونیک را برای مایحتاج عمومی مردم فراهم نماییم باید از تسهیلاتی بهره مند شوند. گمرک و عوارض باید کاهش پیدا کند، مالیات کمتری پرداخت نماییم تا بتوانیم قیمت حوزه تجارت الکترونیک را کاهش دهیم. همه این مفاهیم در تهران بزرگ که بالغ بر یک میلیون نفر از مترو استفاده می نمایند و بالاترین چگالی جمعیتی کشور را داراست می تواند بسیار نگران کننده باشد.
لزوم نظارت جدی بر اعمال محدودیت سفرهای بین استانی
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت، محدودیت سفرهای بین استانی را راهکار بسیار موثری دانست و تصریح کرد: اعمال این مداخلات احتیاج به نظارتهای جدی تری دارد و باید همه دستگاه ها موظف شوند که تولید سفرها در کلان شهرها را به حداقل برسانند.
وی حمل و نقل عمومی در تهران را نیازمند توجه ویژه برشمرد و با اشاره به احتیاج به ۱۲۰۰ واگن مترو در تهران تصریح کرد: ظرفیت فعلی مترو حدودا یک سوم کفایت واقعی است و ناوگان اتوبوسرانی نیزدارای ۵۰۰۰ دستگاه است که کافی نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، زالی در خاتمه سخنان خود با اشاره به حمایت دولت درمورد افتتاح تخت های بیمارستانی در کلانشهرها تا انتهای سال، به مدار آمدن این تخت ها و بهره برداری از آنها را نقطه قوتی برای بهبود خدمت رسانی به بیماران ذکر کرد.




منبع:

1399/08/03
23:53:58
5.0 / 5
1330
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
مطب نما
matabnama.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مطب نما محفوظ است

مطب نما

نزدیکترین مطب به شما